بایگانی برچسب: s

تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی بسته به میزان چربی آن با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد. در قسمت هایی از زمین که دچار شکست شده است مثل رشته کوه های هیمالیا، لایه های رسوبی بوجود آمده، که بهترین مکان برای تشکیل تالک در طبیعت می باشد.
تالک در آزمایشگاه نیز از پودر کردن اکسید منیزیم آبدار تشکیل می شود، که میزان خلوص آن را با mgo می شناسند، و باید چیزی بین 5 تا 35 درصد باشد.

چرب و لیز بودن تالک به دلیل پیوند های ضعیف بین ملکولی آن است و همین عامل به علاوه جاذب قوی بودن در رطوبت، روغن و عطر ها، بوده که تالک را مبدل به یک ماده ارزشمند در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کرده است. ساخت انواع کرم ها و نرم کننده ها، وازلین، انواع دئودرانت و اسپری های ضدعرق، محافظ های پوستی و انواع صابون ها و پاک کننده های با منشا تالک، در بورس تولیدات بر پایه ارگانیک و سلامت در برند های معروف دنیا قرار دارد، که مورد استقبال زیادی نیز قرار گرفته است.

کاربرد تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

تالک به طور طبیعی یک ماده معدنی بوده و ترکیبی از سیلیکات منیزیم، اکسیژن و هیدروژن است. تالک از کانی های مهم اسکارن های منیزیم‌دار است و در دگرگونی ناحیه‌ای سنگ های مافیکی ، اولترامافیکی و دولومیت ها در دگرگونی ناحیه‌ای حرارتی پایین تا متوسط موجب تشکیل تالک شیست می‌شود که مهمترین منبع تالک بشمار می‌روند. بیشتر تالک دنیا از تالک شیست و سنگهای سرپانتینی شده بدست می‌آید. فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی بسته به میزان چربی آن با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد. چرب و لیز بودن تالک به دلیل پیوند های ضعیف بین ملکولی آن است و همین عامل به علاوه جاذب قوی بودن در رطوبت، روغن و عطر ها، بوده که تالک را مبدل به یک ماده ارزشمند در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کرده است. ساخت انواع کرم ها و نرم کننده ها، وازلین، انواع دئودرانت و اسپری های ضدعرق، محافظ های پوستی و انواع صابون ها و پاک کننده های با منشا تالک، در بورس تولیدات بر پایه ارگانیک و سلامت در برند های معروف دنیا قرار دارد، که مورد استقبال زیادی نیز قرار گرفته است

698—پودر تالک مورد مصرف در صنایع آرایشی و بهداشتی -ویژگیها و روشهای آزمون

698—پودر تالک مورد مصرف در صنایع آرایشی و بهداشتی -ویژگیها و روشهای آزمون

698—پودر تالک مورد مصرف در صنایع آرایشی و بهداشتی -ویژگیها و روشهای آزمون

مصرف تالک در صنایع گوناگون

تالک کانی با ساختار صفحه ای است و همین ساختار است که به آن خاصیت صابونی می دهد. ماده ای است روان کننده و جاذب خوبی برای روغن ها، عطر ها و رطوبت می باشد و به عنوان ماده قابض در محصولات آرایشی و پوستی به کار می رود. تالک به رنگ های سبز، سفید، خاکستری، قهوه ای و یا بی رنگ می باشد ولی از همه مهمتر درخشانندگی مروارید گونه آن مورد توجه در صنایع به خصوص رنگ است.

تالک در اغلب صنایع مورد استفاده قرار می گیرد از جمله پلاستیک، انواع مصالح ساختمانی، تغذیه حیوانی، لوازم آرایشی بهداشتی و حتی در کنترل آلودگی هوا نقش به سزایی دارد. از همین رو مورد توجه بسیاری از کشورها از جمله ایالت متحده آمریکا قرار گرفته است. همکاران ما آماده ارائه خدمات ویژه به شما عزیزان می باشند.

مهمترین مصارف تالک در صنایع کاغذ سازی، پلاستیک ، سرامیک ، رنگ سازی ، پوشش بام ، دارویی ، لوازم آرایشی و لاستیک ، خوراک دام ، کنترل آلودگی ، پولیش و کشاورزی می باشد.

 همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

کلمات کلیدی :تالک، Talc، سفید رنگ ،تالک سفید، جلا

تالک و استفاده آرایشی و بهداشتی

فروش انواع پودر میکرونیزه تالک بهداشتی در ساخت انواع اسپری های ضد عرق نیز کاربرد دارد.
تالک یک ماده معدنی است، به این معنا که طبیعی و ارگانیک می باشد و نمی تواند به خودی خود، برای موجودات زنده ضرری بیافریند.
همچنین یک جاذب بسیار عالی در جذب رطوبت، روغن و الکل است، از این جهت می تواند مانند یک اسپری ضد عرق عمل کرده و با عطر خوشبویش مانع از ایجاد بوی بد ناشی از تعریق در بدن شود.
این کاری بود که در قدیم به خصوص نواحی گرمسیر رواج زیادی داشت و با مالیدن این پودر به بدن توسط یک پد، بهره ی کافی را از آن می بردند.
همچنین به خاطر چرب بودن تالک، از عرق سوز شدن در نواحی از بدن که دچار سایش می شد، جلو گیری می کردند و حتی برای پای نوزادان هم استفاده می نمودند.
در حال حاضر نیز از همین خاصیت، برای ساخت انواع اسپری و دئودورانت های طبیعی با منشا تالک بهره می برند که طرفدارای خاص خودش را دارد.
قابل ذکر است که بهترین لوازم آرایشی و انواع پودر ها، پاک کننده ها و کرم های بهداشتی نیز از همین فرمولاسیون بهره می برند تا بتوانند منشا طبیعی بودن خود را حفظ نمایند.

 

تالک در لوازم آرایش

كاني‌هاي تالك فرآوري شده، معمولاً بر اساس موارد استفاده و كاربردهاي خاص آنها، مانند انواع آرايشي، سراميك و قابل استفاده در صنايع رنگ طبقه‌بندي مي‌شوند. بطور كلي واژه‌هاي تجاري استفاده شده، مشخصات آنها را توصيف مي‌نمايند. توافق‌هاي انجام شده بين توليدكنندگان و خريداران بر روي خواص فيزيكي، شيميايي،كاني‌شناسي و يا مشخصات ديگر كه براي خريدار مهم است، نوع تالك را مشخص مي‌كند. انواع تالك‌هاي تجاري در تركيب بسيار متفاوت بوده و از تالك حقيقي كه به صورت تئوري خالص است گرفته تا كلريت‌هاي خالص را شامل مي شود. تركيب شيميايي انواع تجاري تالك عمدتا در مقدارSiO2 و MgOمتفاوت هستند و اين تفاوت براي CaO و AL2O3 و تركيبات آهن كمتر مي‌باشد. تالك‌هاي آرايشي و دارويي حاوي 90 درصد يا بيشتر تالك و كمتر از 8 درصد كلريت مي‌باشد. اين نوع تالك‌ها بايد رنگ سفيد خوبي داشته باشند. درجه درخشنگي آنها 84 تا 90 درصد انعكاس در مقياس جنرال الكتريك مي‌باشد. كلريت كاني مناسبي در اين تركيب نيست زيرا از تالك سخت‌تر (5/2 – 2 موهوس) است و داراي ساختماني ناهمگن مي باشد. بر اساس اعلام فدراسيون تهيه لوازم آرايشي و دارويي، كربنات‌ها و سولفات‌ها در تركيب نبايد حضور داشته باشند و مقدار سرب نبايد از 20 ppm و آرسنيك از2 ppm بيشتر باشد. حداكثر آهك نبايد از 5/1 درصد و حداكثر اسيد از 10 درصد بيشتر باشد. اين نوع تالك بايد عاري از هرگونه باكتري بوده و در مصارف آرايشي حتما بايد ضد عفوني گردد. صنايع آرايشي و دارويي نياز به تالكي دارند كه عاري از شن، ريگ، اجزاء دانه‌اي و يا فيبر مي‌باشد. تالك مورد استفاده بايد داراي خاصيت ورقه‌اي شدن زياد، حالت ليزي و چرب بودن زياد و ريزدانه بودن (98 درصد آنها از تالك 200 مشي عبور نمايند) را داشته باشد. تالك‌هاي مورد استفاده در ساير مصارف تالك‌هاي صنعتي گفته مي‌شود و مي‌تواند حاوي 45 تا 50 درصد تالك 12 تا 49 درصد كلريت، 31 تا 37 درصد منيزيم باشند و حضور درصد بالايي از ناخالصي‌ها نظير سيليكات‌ها و كوارتز ممكن است وجود داشته باشد. ميزان درخشنگي بين 64 تا 70 درصد و يا كمي بيشتر مشكلي را بوجود نمي‌آورد. تالك‌هاي قابل مصرف در ساخت رنگ بايد داراي رنگ سفيد باشند و اجزاء آن به صورت ورقه‌اي و خيلي نرم و داراي قدرت مخفي سازي بالا (كدر بودن) در رنگ باشد. به علاوه اندازه قطعات و شكل آنها، تراكم و بهم فشردگي و همچنين خاصيت جذب روغن، معمولا از ويژگي‌هاي مهم اين نوع تالك‌ها مي‌باشد. اندازه قطعات و پراكندگي آنها بايد بگونه‌اي باشد كه 5/98 ميكرون باشد. حضور ناخالصي‌هايي از قبيل ژيپس يا انيدريت و سولفات‌ها نبايد در تركيب و يا همراه آنها وجود داشته باشد. تالك‌هاي قابل مصرف در صنايع سراميك بايد داراي خواص پوشش تركيب شيميايي، انقباض، رنگ مناسب پس از آتش سوزي و توزيع مناسب در اندازه ذرات باشند. سراميك‌ها موارد كاربرد زيادي دارند. در عايق‌هاي با فركانس بالا، مقدار اكسيد كلسيم نبايد از 5/0 درصد و مقدار اكسيد آهن از 5/1 درصد و اكسيد آلومينيوم از 4 درصد بيشتر باشد. مقدار آهن و منگنز بايد به حداقل ممكن برسد تا در موقع پخت، سراميك رنگ خود را از دست ندهد. ميانگين اندازه قطعات بايد 6 تا 14 ميكرون بوده و 90 درصد مواد بايد از الك 325 مش عبور نمايد. در سراميك‌هاي كورديريتي، تالك داراي تركيب متغيرتر و ناخالصي بيشتر مي‌باشد .

تالك‌هاي قابل مصرف در صنايع كاغذ، بايد نرم، عاري از هرگونه ريگ يا شن و داراي مقدار كمي مواد آلكالي باشند. معمولابه صورت ميكرونيزه و با اندازه ابعاد كمتر از 5 ميكرون هستند و بايد رنگ سفيد داشته باشند (درخشندگي 90 درصد در مقياس جنرال الكتريك). اين نوع تالك به آساني در آب پراكنده شده و قابليت قبول جوهر را بطور رضايت بخش دارا مي‌باشد. براي بهترين نوع كاغذ فقط تالك سفيد و ميكرونيزه و تقريبا فاقد ميكا، كربنات كلسيم و اكسيد آهن (حداكثر 2 درصد) مناسب مي‌باشد . تالك‌هاي مورد استفاده در صنايع پلاستيك به صورت ريز (5/99 از الك 300 مش عبور كند)، تا حدودي سفيد و حاوي مقدار كمي آهن مي‌باشد. نكته مهم در اندازه قطعات، شكل قطعات و رنگ‌هاي متفاوتي است كه در انواع پلاستيك بعنوان پركننده قرار مي‌گيرند. تالك‌هاي مورد مصرف در صنايع پلاستيك، داراي درجه پايين‌‌تر است و رنگ آنها اصلا مهم نيست. اندازه اين نوع تالك‌ها 5/99 درصد آنها، كمتر از 200 مش بوده و فاقد ريگ و شن باشد و نيز مقدار كمي آهن در بر داشته باشد. تالك‌هاي قابل مصرف در حشره‌كش‌ها بايد با اجزا ذرات فعال و فرمول‌هاي حشره‌كش سازگار باشند. رنگ تالك براي اين مصرف مهم نيست. چگالي مورد نياز متغير و بر حسب روش بكارگيري حشره‌كش توليد شده، متفاوت است. براي مصارف دارويي كشاورزي معمولا تالك مورد نياز سخت و محكم نيست و فقط خاصيت ساييدگي تالك بايد حداقل باشد تا باعث خوردگي و فرسودگي ماشيني كه اين حشره‌كش‌ها را در بر دارد، نشود. تالك‌هايي كه به منظور پوشش درريخته‌گري و ديگر موارد به مصرف مي‌رسند، معمولا كمتر از 200 مش ولي بطور قابل ملاحظه‌اي با يكديگر فرق مي‌كنند. خاصيت مشخصه اين نوع تالك درجه ديرگداختگي و نسوز بودن آن است و بندرت ميزان كلريت بالا در اين نوع تالك قابل قبول مي‌باشد. تركيب كاني‌شناسي كانسارهاي تالك، كاربري آن را مشخص مي‌كنند. مواد آرايشي: حداكثر1/0% مواد محلول در‌آب، 6% مواد محلول در اسيد، 6% نقصان در اثر حرارت در دماي C1000، 0.1-1% كوارتز، 1/0% ترموليت، ppm 3 آرسنيك،  ppm 20سرب، ppm 40 فلزات سنگين، PH  خنثي، بدون مواد فيبري يا باكتري، زير 200 مش. مواد آرايشي و دارويي: بنتونيت، كربنات كلسيم، سولفات كلسيم، كائولن، منيزيم، نشاسته، دي‌اكسيد تيتانيم، زئوليت.

تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی بسته به میزان چربی آن با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد. در قسمت هایی از زمین که دچار شکست شده است مثل رشته کوه های هیمالیا، لایه های رسوبی بوجود آمده، که بهترین مکان برای تشکیل تالک در طبیعت می باشد.
تالک در آزمایشگاه نیز از پودر کردن اکسید منیزیم آبدار تشکیل می شود، که میزان خلوص آن را با mgo می شناسند، و باید چیزی بین 5 تا 35 درصد باشد.

چرب و لیز بودن تالک به دلیل پیوند های ضعیف بین ملکولی آن است و همین عامل به علاوه جاذب قوی بودن در رطوبت، روغن و عطر ها، بوده که تالک را مبدل به یک ماده ارزشمند در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کرده است. ساخت انواع کرم ها و نرم کننده ها، وازلین، انواع دئودرانت و اسپری های ضدعرق، محافظ های پوستی و انواع صابون ها و پاک کننده های با منشا تالک، در بورس تولیدات بر پایه ارگانیک و سلامت در برند های معروف دنیا قرار دارد، که مورد استقبال زیادی نیز قرار گرفته است.

شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

 

چه نوع تالکی مناسب آرایشی و بهداشتی است؟

تالک‌های آرایشی و دارویی حاوی 90 درصد یا بیشتر تالک و کمتر از 8 درصد کلریت می‌باشد. این نوع تالک‌ها باید رنگ سفید خوبی داشته باشند. درجه درخشنگی آنها 84 تا 90 درصد انعکاس در مقیاس جنرال الکتریک می‌باشد. کلریت کانی مناسبی در این ترکیب نیست زیرا از تالک سخت‌تر (5/2 – 2 موهوس) است و دارای ساختمانی ناهمگن می باشد. بر اساس اعلام فدراسیون تهیه لوازم آرایشی و دارویی، کربنات‌ها و سولفات‌ها در ترکیب نباید حضور داشته باشند و مقدار سرب نباید از 20 ppm و آرسنیک از2 ppm بیشتر باشد. حداکثر آهک نباید از 5/1 درصد و حداکثر اسید از 10 درصد بیشتر باشد. این نوع تالک باید عاری از هرگونه باکتری بوده و در مصارف آرایشی حتما باید ضد عفونی گردد. صنایع آرایشی و دارویی نیاز به تالکی دارند که عاری از شن، ریگ، اجزاء دانه‌ای و یا فیبر می‌باشد. تالک مورد استفاده باید دارای خاصیت ورقه‌ای شدن زیاد، حالت لیزی و چرب بودن زیاد و ریزدانه بودن (98 درصد آنها از تالک 200 مشی عبور نمایند) را داشته باشد.

مشخصات کلی تالک

دسته بندی: مواد معدنی سیلیکات
فرمول شیمیایی: Mg3Si4O10(OH)2
طبقه بندی استرانز: 9.EC.05
تقارن بلوری: یا منوکلینیک 2m یا تری کلینیک

رنگ ها: مایل به سبز پررنگ، قهوه ای، سفید، خاکستری
نمای کریستالی: به صورت ورقه هایی با توده های الیافی، کمیاب به صورت کریستال هرمی
سیستم کریستالی: منوکلینیک یا تری کلینیک
سختی: قابل بریدن
سطح شکستگی: سطح های صاف ناهموار
درخشش: موم مانند و یا مروارید وار
رگه ها: رنگ مرواریدی سیاه یا سفید
شفافیت: نیمه شفاف
رنگ کریستالی: مایل به انواع تیره

Talk-zaminkav-02188385541-(8)

فروش تالک آرایشی و بهداشتی

تالک به خانواده ی مواد معدنی تعلق دارد و از ترکیبی به نام سیلیکات منیزیم به دست می آید. دو نوع تالک وجود دارد: تالک طبیعی که به طور مستقیم از لایه ها و رسوب های موجود در طبیعت برداشت می شود. این نوع طبیعی ممکن است حاوی بازمانده های مواد معدنی دیگر مانند آمیانت باشد که خطرناک است. نوع دیگر تالک دست ساز انسان است و کاملا بی خطر است. برای تهیه ی پودر تالک ابتدا سیلیکات منیزیم را پودر میکنند. سپس آنرا الک و معطر کرده و بسته بندی میکنند. از تالک در صنایعی مانند کاغذسازی، صنایع سرامیک، تولید روغن سر، تولید مواد چرب و روان کننده، صنایع غذائی، لوازم بهداشتی-آرایشی، کاربردهای داروئی و غیره استفاده می شود.

تالک: خداحافظ پوست ماری

اگر پوست شما خشن،زبر و خشک است می توانید به پودر تالک اعتماد کنید. به خاطر اینکه پودر تالک خواص لیز و چرب کنندگی دارد.این دانه های سفید معدنی روی پوست می لغزند و باعث ایجاد نرمی و لطافت آن می شوند.

روش استفاده

در داروخانه ها کرمهای مرطوب کننده ای وجود دارد که بر پایه ی پودر تالک تهیه شده اند. می توانید هر روز مقداری از این کرم را روی مناطق خشک و خشن پوستتان بمالید.

Talk-zaminkav-02188385541-(2)