بایگانی برچسب: s

نرم ترین ماده معدنی جهت استفاده دارویی

تالک به فرمول] Mg3 [ (OH)2 /Si4O10  در سیستم منوکلین متبلور می شود و از دسته کانی های گروه فیلوسیلیکات ها می باشد. آرایش عناصر در این کانی بدین صورت است که اکسیژن آزاد دو لایه و یا به عبارت دیگر رأس آزاد تترائد ها روبروی هم قرار می گیرند واین دو لایه به وسیله عناصری مثل +ALو یا 3+Mg به یکدیگر متصل می شوند و به طور کلی یک شبکه مضاعف خیلی محکم به وجود می آید. تک بلورهای تالک خوب و شفاف است و اکثراً به صورت دانه های فلس مانند و کاسه ای و به طور رشته الیاف و به طور کلی دانه ریز متراکم و قلوه ای است. دردانه های فلسی سطح جدایش بسیار عالی تالک قابل رؤیت بوده و در سطح کلیواژ جلای صدفی دارد. با سختی حدود یک و وزن مخصوص کم(2.8 – 2.7 گرم بر سانتی متر مکعب)، لمس آن چرب و در دست اثر می گذارد.

شرکت معدنی زمین کاو بزرگ ترین  تولید کننده تالک درجه یک جهت لوازم  آرايشي و دارويي است. این ماده معدنی بايد رنگ سفيد خوبي داشته باشد. لازم بذکر است که این پودر حاوي 90 درصد يا بيشتر تالك و كمتر از 8 درصد كلريت مي‌باشد. بر اساس اعلام فدراسيون تهيه لوازم آرايشي و دارويي، كربنات‌ها و سولفات‌ها در تركيب نبايد حضور داشته باشند و مقدار سرب نبايد از 20 ppm و آرسنيك از2 ppm بيشتر باشد.

 

فروش تالک آرایشی و بهداشتی

تالک به خانواده ی مواد معدنی تعلق دارد و از ترکیبی به نام سیلیکات منیزیم به دست می آید. دو نوع تالک وجود دارد: تالک طبیعی که به طور مستقیم از لایه ها و رسوب های موجود در طبیعت برداشت می شود. این نوع طبیعی ممکن است حاوی بازمانده های مواد معدنی دیگر مانند آمیانت باشد که خطرناک است. نوع دیگر تالک دست ساز انسان است و کاملا بی خطر است. برای تهیه ی پودر تالک ابتدا سیلیکات منیزیم را پودر میکنند. سپس آنرا الک و معطر کرده و بسته بندی میکنند. از تالک در صنایعی مانند کاغذسازی، صنایع سرامیک، تولید روغن سر، تولید مواد چرب و روان کننده، صنایع غذائی، لوازم بهداشتی-آرایشی، کاربردهای داروئی و غیره استفاده می شود.

تالک: خداحافظ پوست ماری

اگر پوست شما خشن،زبر و خشک است می توانید به پودر تالک اعتماد کنید. به خاطر اینکه پودر تالک خواص لیز و چرب کنندگی دارد.این دانه های سفید معدنی روی پوست می لغزند و باعث ایجاد نرمی و لطافت آن می شوند.

روش استفاده

در داروخانه ها کرمهای مرطوب کننده ای وجود دارد که بر پایه ی پودر تالک تهیه شده اند. می توانید هر روز مقداری از این کرم را روی مناطق خشک و خشن پوستتان بمالید.

Talk-zaminkav-02188385541-(2)

تالک (Talc) زمین کاو

talc 1

تالک کانی سیلیکات منیزیم آبدار با ترکیب شیمیایی Mg3Si4O10(OH)2 می باشد.اگرچه ترکیب تالک معمولا بسیار نزدیک به این فرمول کلی است اما اندکی جانشینی رخ می دهد. تالک کانی مونوکلین با ساختمان تک صفحه اي می باشد و از این نظر بسیار شبیه به میکاها است و داراي رخ کامل بوده که در محل پیوستگی ضعیف بین صفحات ایجاد می شود. صفحات آن با اتصال واندروالس به هم پیوند دارند که اجازه می دهد به آسانی برروي هم بلغزند. این موارد یاد شده خاصیت نرمی فوق العاده آن را موجب می شوند که بصورت چرب یا صابونی احساس می شود و آن را به عنوان روان ساز دماهاي بالا ارزشمند می سازد.
تالک کانی اي است که در غالب موارد در سنگ هاي دگرگونی تشکیل یافته در مرزهاي همگراي صفحات تشکیل شده است. اغلب مردم در زندگی روزمره خود از محصولاتی که تالک در تولید آنها به کار رفته استفاده می کنند اما از وجود تالک و نقشی که در آن محصول داراست اطلاعی ندارند.
تالک قابلیت جذب رطوبت، روغن ها و عطر ها را داشته و به عنوان روان ساز و نیز به عنوان ماده قابض در محصولات مورد استفاده برای پوست به کار می رود.
شرکت زمین کاو دارای ویژگی های زیر می باشد:

  • عملکرد موثر
  • بارگذاری بالا
  • پوشش خوب
  • انقباض پایین قالب
  • مقاومت در برابر آب
  • روشنایی: 70٪ تا 98٪
  • پردازش سریع و آسان
  • مقاومت در برابر اسکراب خوب
  • مقاومت در برابر خزش در درجه حرارت بالا و محیط

مهمترین مصارف تالک در صنایع کاغذ سازی، پلاستیک، سرامیک، رنگ سازی، پوشش بام، دارویی، لوازم آرایشی و لاستیک، خوراک دام، کنترل آلودگی، پولیش و کشاورزی می باشد.

http://www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن : 3-88385541-021

فکس: 88385096-021