بایگانی برچسب: s

کاربرد تالک یا همان سلیکات منیزیم Talc

کاربرد تالک یا همان سلیکات منیزیم Talc

بیشتر رنگ سوسپانسیونی از ذرات معدنی در یک مایع می باشد. تالک به عنوان یک آبکی کننده و پرکننده در رنگ ها مورد استفاده قرار می گیرد. شکل های صفحه ای از ذرات تالک، سوسپانسیون جامد را بهبود می دهند که می تواند کمک کند تا رنگ مایع بدون شل شدن به دیوار بچسبد.

پودر تالک سفید بسیار روشن است. این باعث می شود که به عنوان یک پرکننده عالی در رنگ محسوب شود. زیرا باعث می شود که رنگ به طور همزمان هم سفید و هم روشن باشد.تالک با سختی کم با ارزش است. چون که باعث آسیب سایش کمتری روی نازل اسپری و دیگر وسایل موقع رنگ کردن می شود. در سال 2011 ، در ایالات متحده 16 % از مصرف تالک مربوط به درست کردن رنگ می شود.

 

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

 

#سیلیکات_منیزیم , #تالک , #رنگ_سازی , #سوسپانسیون ، Talc#

خصوصیات فیزیکی تالک به صورت تکمیلی

در برخی کاربردها، خواص فیزیکی تالک مد نظر است و طبیعت شیمیایی آن، نقش اندکی بازی می کند. معیار مهم استفاده از تالک در کاربردهای صنعتی، به صورت زیر می باشد:

ساختار کریستالی: کریستال تالک ممکن است به صورت فیبری شکل یا صفحه ای باشد. وقتی این ماده سایش می یابد، کریستال های تالک به حالت صفحه ای یا فلسی شکل و یا فیبری، تبدیل می شود. این مسئله، به ساختار این ماده وابسته می باشد.

سختی و نرمی سطحی: تالک نرم ترین ماده ی معدنی شناخته شده می باشد و سختی آن در مقیاس موهس، برابر با 1 می باشد. نرمی آن به حدی است که موجب شده است این ماده حالت لیز یا صابونی داشته باشد. سنگ صابونی، به دلیل وجود ناخالصی، تا حدی سخت تر از تالک خالص است. از این رو، استفاده از سنگ صابون، در بیشتر کاربردها، ترجیح داده می شود.

رنگ و ویژگی های نوری: تالک در حالت خالص، دارای رنگ سفید تا سفید مایل به نقره ای می باشد. این ماده دارای درخشش مرواریدگونه ای است و ضریب شکست آن بین 1.54 تا 1.59 است و در برابر تابش فرابنفش نیز مقاوم است.

دانسیته: به دلیل نرمی، این ماده دارای دانسیته ی نسبتاً بالایی است و دانسیته ی بالک آن، برابر با 2.4 تن بر متر مکعب است. این مقدار سه برابر دانسیته ی بالک گرانیت است.

خواص مکانیکی: صفحات نازک از این ماده، حاوی کریستال های تالک است. این صفحات، اگر چه انعطاف پذیر می باشند ولی، الاستیسیته ی محدودی دارند. در نتیجه، تالک دارای استحکام مکانیکی بالایی است و به همین دلیل، ساختار این ماده دارای پایداری خوبی است.

خواص الکتریکی: این ماده رسانای ضعیف الکتریسیته است و دارای استحکام دی الکتریک بالایی است.
عدم پلاستیسیته: این ماده یک ماده ی جاذب رطوبت است و از این رو، در زمان مخلوط شدن با آب، توده ای پلاستیک، ایجاد نمی کند. طبیعت این ماده، به دلیل سطح لغزنده ی آن می باشد.

خواص شیمیایی: از لحاظ شیمیایی، تالک یک ماده ی خنثی (از لحاظ اسیدی یا بازی بودن) است و ترکیب شیمیایی ان 3MgO.4SiO_2.H_2 O می باشد. این ماده حاوی 63.5 % سیلیس، 31.7 % اکسید منیزیم و 4.8 % آب است.

جذب روغن: تالک آسیاب شده، دارای جذب روغن بالایی است و این ماده می تواند تا میزان 35 % روغن به خود جذب، کند. این قابلیت به کشش سطحی، شکل ذرات، سطح ویژه و توزیع اندازه ی ذرات این ماده، وابسته می باشد. کشش سطحی بالاتر، بدین معناست که ذرات تمایل دارند تا به همدیگر نزدیک شوند و از این رو، فضای کمتری را اشغال می کنند. در این حالت، جذب روغن ماده، پایین تر می باشد. در حالی که کشش بین سطحی در تمام انواع تالک، مشابه است، در واقع این جذب روغن به سه فاکتور گفته شده در بالا، وابسته است. مساحت سطح کل مربوط به ذرات تالک، در مورد ذرات صفحه ای بزرگتر از ذرات فیبری است. از این رو، سطح ویژه و کشش سطحی در مورد صفحات نیز بیشتر از الیاف است. همچنین به دلیل اینکه اندازه ی ذرات یکنواخت تر، به معنای فضای تخلخل بزرگتر است، قابلیت جذب روغن در ذرات دارای این ویژگی، بالاتر است. در کل، ذرات تالک فیبری شکل و نوع آزبستی تالک، دارای بالاترین جذب روغن می باشد.

خواص گرمایی: از آنجایی که در تالک، هم فلز و هم آب، وجود دارد، از این رو، خواص گرمایی این ماده، می تواند مورد توجه باشد. مشابه فلزات این ماده سریعاً گرم می شود و سپس، مانند آب، حرارت برای مدت طولانی در آن، باقی می ماند. این رفتار غیر نرمال، به دلیل وجود گرمای ویژه ی بالا و رسانایی گرمایی ضعیف، در این ماده، ایجاد می شود. گرمای ویژه ی بالا، به معنای این است که برای یک افزایش دما، یک توده ی تالک، می تواند مقادیر بالایی از گرما را جذب کند در حالی که رسانایی گرمایی ضعیف، بدین معناست که جذب حرارت در این ماده آهسته نیست و به سرعت انجام می شود. رسانایی گرمایی حتی در زمانی که تالک، آتش می گیرد، کاهش بیشتری پیدا می کند.

خواص آتش گیری: تالک می تواند تا دمای 1300 درجه ی سانتیگراد، در برابر حرارت، مقاومت کند. در این دما، مولکول های به طور کامل از داخل ساختار این ماده خارج می شود و بخشی از سیلیس موجود در ساختار، به صورت سیلیس آزاد در می آید. این مسئله موجب می شود تا تالک، به کلینوانستئاتیت (clinoenstatite) تبدیل شود. این ماده سخت است و یک ماده ی زود ذوب است. در دمای 1557 درجه، این ماده به فورستریت و سیلیس، تبدیل می شود. این ماده دارای مقاومت الکتریکی، استحکام کششی، استحکام فشاری و استحکام ضربه ی بالا می باشد. میزان آب پایین، موجب می شود تا میزان شرینکیج تالک در حین حرارت دیدن، اندک باشد.

مصرف تالک در صنایع گوناگون

تالک کانی با ساختار صفحه ای است و همین ساختار است که به آن خاصیت صابونی می دهد. ماده ای است روان کننده و جاذب خوبی برای روغن ها، عطر ها و رطوبت می باشد و به عنوان ماده قابض در محصولات آرایشی و پوستی به کار می رود. تالک به رنگ های سبز، سفید، خاکستری، قهوه ای و یا بی رنگ می باشد ولی از همه مهمتر درخشانندگی مروارید گونه آن مورد توجه در صنایع به خصوص رنگ است.

تالک در اغلب صنایع مورد استفاده قرار می گیرد از جمله پلاستیک، انواع مصالح ساختمانی، تغذیه حیوانی، لوازم آرایشی بهداشتی و حتی در کنترل آلودگی هوا نقش به سزایی دارد. از همین رو مورد توجه بسیاری از کشورها از جمله ایالت متحده آمریکا قرار گرفته است. همکاران ما آماده ارائه خدمات ویژه به شما عزیزان می باشند.

مهمترین مصارف تالک در صنایع کاغذ سازی، پلاستیک ، سرامیک ، رنگ سازی ، پوشش بام ، دارویی ، لوازم آرایشی و لاستیک ، خوراک دام ، کنترل آلودگی ، پولیش و کشاورزی می باشد.

 همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

کلمات کلیدی :تالک، Talc، سفید رنگ ،تالک سفید، جلا

مصرف پودر تالک صابونی در صنعت

فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی غرب ایران که با توجه به خالص ترین سنگ استخراج شده از معدن، صورت می پذیرد، بیشتر برای مراکز درمانی و بهداشتی به مصرف می رسد.
اگر به دنبال بهترین تالک موجود در ایران هستید، پیشنهاد می شود که حتما سنگ های استخراج شده مناطق غربی کشور را مورد بررسی قرار دهید.
زیرا تنها از سه عنصر منیزیم، سیلیس و آهن در حد 1 درصد، و مابقی از تالک صابونی عالی تشکیل شده و خالص ترین، سفید ترین و مرغوب ترین حالت ممکن را دارا می باشد.
کارخانجات فرآوری این محصول، کلوخه های آن را تهیه می کنند و با مخلوط سایر عناصر، در بازار به فروش می رسانند و یا به کشور های خارجی صادر می نمایند.
همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :
شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021
موبایل شرکت: 09365077781
کلمات کلیدی :تالک، Talc، پلیمر ،تالک سفید، کاغذ سازی

مصرف پودر تالک در تولید کاغذ

تولید پودر میکرونیزه تالک مصرفی در انواع صنایع و به قیمت کارخانه، در همه فصول و با ظرفیت بالا به فروش می رسد.

پودر میکرونیزه تالک ساخته شده، به صورت دست ساز، و کوبیدن کانی سیلیکات منیزیم آبدار در کارخانه تهیه و پس از مش بندی و خوشبو شدن، وارد بازار صنایع می شود. یکی از مصارف عمده تالک، ساخت و صنعت کاغذ سازی است، که در سه مرحله به خمیر فیبری اضافه می گردد :

  • به عنوان پرکننده
  • به عنوان هموار کننده سطح
  • به عنوان صیقل دادن یا براق کردن سطح رویه که امروزه برای آن جایگزین های زیادی پیدا شده ولی، ارزان ترین آن ها کربنات کلسیم یا پوشش دار است.

توضیحاتی کلی درباره تالک

تالک کانی سیلیکات منیزیم آبدار با ترکیب شیمیایی Mg3Si4O10(OH)2می باشد. اگرچه ترکیب تالک معمولا بسیار نزدیک به این فرمول کلی است اما اندکی جانشینی رخ می دهد تالک کانی مونوکلین با ساختمان تک صفحه اي می باشد و از این نظر بسیار شبیه به میکاها است و داراي رخ کامل بوده که در محل پیوستگی ضعیف بین صفحات ایجاد می شود.صفحات آن با اتصال واندروالس به هم پیوند دارند که اجازه می دهد به آسانی برروي هم بلغزند.این موارد یاد شده خاصیت نرمی فوق العاده آن را موجب می شوند که بصورت چرب یا صابونی احساس می شود و آنرا بعنوان روان ساز دماهاي بالا ارزشمند می سازد. تالک کانی اي است که در غالب موارد در سنگ هاي دگرگونی تشکیل یافته در مرزهاي همگراي صفحات تشکیل شده است.اغلب مردم در زندگی روزمره خود از محصولاتی که تالک در تولید آنها بکار رفته استفاده می کنند اما از وجود تالک و نقشی که در آن محصول داراست اطلاعی ندارند.که سعی شده در (خانه تالک) به کاربردهای مختلف آن پرداخته شود. تالک قابلیت جذب رطوبت ، روغن ها و عطر ها را داشته و بعنوان روان ساز و نیز بعنوان ماده قابض در محصولات مورد استفاده برای پوست بکار می رود. شرکت زمین کاو در بخش تولید و صادرات پودر تالک فعالیت گسترده ای را دارد و پودر تالک تولیدی این شرکت دارای سفیدی تا 98% و درخشش بالا و حالت صابونی را دارا می باشد. ویژگی های تالک تولیدی این شرکت :

عملکرد موثر
بارگذاری بالا
پوشش خوب
انقباض پایین قالب
مقاومت در برابر آب
روشنایی: 70٪ تا 98٪
پردازش سریع و آسان
مقاومت در برابر اسکراب خوب
مقاومت در برابر خزش در درجه حرارت بالا و محیط
مهمترین مصارف تالک در صنایع کاغذ سازی، پلاستیک ، سرامیک ، رنگ سازی ، پوشش بام ، دارویی ، لوازم آرایشی و لاستیک ، خوراک دام ، کنترل آلودگی ، پولیش و کشاورزی می باشد.

همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

کلمات کلیدی :تالک، Talc، پلیمر ،پودر تالک،تالک سفید، کاغذسازی

 

کاربردهای تالک

تالک تولیدی زمین کاو دارای کاربردهای به شرح ذیل می باشد:

-رنگ سازی

-کاغذ سازی

-پلاستیک سازی

-پلیمرسازی

-ریخته گری

-صنایع نسوز

-کود و سموم کشاورزی

-صنایع سرامیک و چینی سازی

-آرایشی و بهداشتی

همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :
شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

تالک, Talc, روان_ساز, تالک_سفید

تالک و خاصیت دی الکتریک در قطعات

یک کانی دگرگون از رده سیلیکاتها که از سیلیکات منیزیم هیدراته( آبدار) تشکیل شده‌است و دارای ساختار صفحه ای و ورقه ای  با فرمول شیمیایی Mg3Si4O10(OH)2 .طبق جدول سختی موس این کانی  در پایین جدول قرار دارد و نرم‌ترین کانی است و می‌توان با ناخن روی آن خراش ایجاد کرد. ورقه‌های کوچک تالک قابل انعطاف ولی غیرقابل ارتجاع است، هادی خوبی برای حرارت نیست و هنگامی که آن را لمس می‌کنیم احساس می‌کنیم که چرب است. دارای رنگ اغلب سفید مایل به طوسی تا سبز، زرد، کرم، قهوه‌ای، سبز و آبی است. این کانی در آب حل نمی‌شود ولی بسیار کم در کانی‌های اسیدی حل می‌شود و در شعله ذوب نمی‌شود.

    تالک بصورت طبیعی چرب است و علت آن وجود منیزیم است لذا تالک هایی که در طبیعت دارای رگه های از آهک  و کربنات باشند( بین 0/5 تا 5%) خشک تر بوده و انعطاف کمتری بدلیل چربی کمتر دارند، لذا ارزش کمتری از نظر قیمت درصنایع دارند . هنگامی که تالک با مقدار کمی اسید کلریدریک یا سولفوریک تماس پیدا می کند اگر دارای آهک باشد می توان از جوشش آن به ناخالص بودن آن پی برد و هر په قدر این جوشش کمتر باشد ارزش طبیعی و قیمت تالک بیشتر است. تالکهای سفید به مراتب گران تر از تالکهای تیره هستند هرچند نوع تالک ،با توجه به سفیدی یا تیرگی و نیز خالص و ناخالص بودن آن در صنایع مهم است.

  از مصارف پودر تالک می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • در صنایع رنگ ساختمانی و پوششهای خودرویی و صنعتی.
  • در صنایع پلیمر و پلاستیک سازی وتولید کابل برقو بیشترین مصرف آن به دلیل مقاومتی که در برابر حرارت و الکتریسیته دارد درساخت سطح میز آزمایشگاه‌ها و صفحه‌تقسیم برق
  • درصنایع کائوچو، صنایع سرامیک، تولید مواد چرب و روان کننده
  • از گل‌سرشور که درصد تالک آن بالا باشد و رنگ آن خاکستری مایل به سبز است در تهیه صابون، صفحه ‌تقسیم برق، مدادهای مومی (مانند مداد ابرو)، سینک، اجاق (کوره) استفاده می‌شود.
  • در تولید کاغذ
  • از گریدهای یسیار خالص آن در تهیهپودر بچه، لوازم آرایشی صورت و دست.
  • به عنوان روان‌کننده وگچ مخصوص صنایع جوشکاری و فلزکاری
  • به عنوان ماده خشک‌کننده برای بازیکنانبسکتبال استفاده می‌نمایند
  • در صنایعسرامیک و لعاب‌ کاری از تالک برای کنترل دمای ذوب استفاده می‌شود

همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :

شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

کلمات کلیدی :تالک، Talc، دی الکتریک،تالک سفید

تالک ممتاز جهت صادرات

صادرات پودر میکرونیزه تالک به ترکیه، یکی از راه های موثر در ورود آن به بازار اروپا می باشد.
تالک نرم ترین ماده معدنی موجود در جهان با سختی 1 موس می باشد که در صورت خلوص بالا و استخراجی صحیح، می تواند بسیار براق، لغزنده و سفید باشد که به عنوان فیلر یا تصحیح کننده مواد اولیه در صنایع مختلف به کار می رود.
یکی از مهم ترین کاربری های تالک در ساخت لوازم بهداشتی و آرایشی است، همچنین مقادیر زیادی از منابع آن در صنعت چاپ، کاغذ، کاشی و سرامیک، رنگ و پلیمر به مصرف می رسد.
سال هاست که جهان رو به سمت مصارف و تولیدات ارگانیکی به پیش می رود، از همین جهت تالک یک ماده مهم و موثر در ساخت ماده اولیه این مواد ارگانیکی بی ضرر و کاملا طبیعی می باشد.
صادرات و واردات تالک بیشتر به همین خاطر انجام می شود و ترکیه به عنوان یک درگاه مناسب بین ایران و کشور های اروپایی می توان نقش مهمی را در مبادلات صادرات مواد معدنی ایفا نماید. ترکیه، ایتالیا، فرانسه، آلمان و … از مهمترین کشورهای ساخت لوازم آرایشی بهداشتی بر پایه ارگانیک می باشند و از این لحاظ تالک آلترناتیو مناسبی را برای ساخت و ایده های نوین به برند های معروف این کشور ها می دهد.
صادرات تالک به کشور های صاحب نام در عرصه تولید کاغذ و رنگ جوهر برای چاپ، نیز یکی دیگر از اهداف مهم کارخانه داران فعال در این حوزه است. امید است که ایران با توجه به منابع محدود ولی غنی و خالص بتواند فعالیت های خوب و مناسبی در جهت ایجاد بازار صادراتی داغ، به انجام برساند.
همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :
شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

خصوصیات منحصر بفرد تالک

فروش تالک(Talc)

1-talc
تالک ، سیلیکات منیزیم آبدار است .این کانی در طبیعت بطور کلی در سنگ های دگرگونی یافت می شود. تالک معمولا به رنگ سبز ، سفید ، خاکستری ، قهوه ای و بی رنگ مشاهده می شود .تالک کانی ای نیمه شفاف با جلای مرواریدی است.این کانی نرم ترین کانی ای است که تا کنون شناخته شده است.درجه سختی آن 1 موس می باشد. این پودر قابلیت جذب رطوبت ، روغن ها و عطر ها را داشته و بعنوان روان ساز و نیز بعنوان ماده قابض در محصولات مورد استفاده برای پوست بکار می رود. از پودر تالک به عنوان مهمترین افزودنی برای پودر بچه ،پودر پا ، و پودر های مورد استفاده در محصولات آرایشی استفاده می شود.
تالک کانی مونوکلین با ساختمان تک صفحه ای می باشد واز این رو بسیار شبیه میکاها می باشد. تالک دارای رخ کامل بوده که در محل پیوستگی ضعیف بین صفحات ایجاد می شود صفحات تالک با اتصال واندروالس به هم پیوند دارند که اجازه می دهد به آسانی بر روی هم بلغزند. این موارد ذکر شده خاصیت نرمی فوق العاده تالک را موجب می شوند که به صورت چرب یا صابونی احساس می شود وآن را به عنوان روان ساز دماهای بالا ارزشمند می سازد.
همکار عزیز، جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد موجودی، قیمت و آنالیز پودر میکرونیزه مورد نظر خود، با شماره ها و راه های ارتباطی زیر تماس حاصل بفرمایید :

شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021
موبایل شرکت: 09365077781
کلمات کلیدی :تالک، Talc، روان ساز، تالک سفید