بایگانی دسته: تبلیغات تالک

تبلیغات تالک

تالک و مزایای فراوانش

از موارد مصارف عمده فروش پودر میکرونیزه تالک، در صنایع چاپ به ویژه ساخت رنگ و جوهر می باشد. یکی از مهمترین افزودنی های پر مصرف در صنعت رنگسازی پودر تالک با مش نرم است، چرا که سبب ایجاد گیرش، جذب، غلظت و شفافیت بی نظیری در رنگ تولید شده می شود و به آن ثبات می بخشد.  جوهر نیز بسیاری از خواص فیزیکی و شیمیایی خود را از وجود این ماده ارگانیک و طبیعی دارد، که نهایتا سبب افزایش کیفیت چاپ بر روی کاغذ و سایر اشیا دیگر مثل کاشی سرامیک در معماری اسلامی و سنتی می گردد. بیشترین نوع مصرف در این زمینه را تالک سفید دارد، چرا که برای تهیه رنگ یا جوهر سفید بهترین گزینه است و مورد استفاده زیادی دارد.

تالک در پوشش آسفالت و بام

تالک های عیار کم هم به عنوان ماده تسطیح و هم به عنوان پر کننده به منظور تثبیت آسفالت که عامل مهمی در افزایش دوام و پایداری در برابر شایط جوی استف استفاده می شود. همچنین در پوش بام از به هم چسبیدن ذرات در طول مدت نگهداری در انبار و قبل از استفاده ،جلوگیری می کند.عمده مصرف تالک در محصولات قالبی آسفالت است، نمد های بام یا شفته کاری اضافه می شود، موجب افزایش مقاومت آنها در برابر هوا می شود.

خاصیت چربی در تالک

خاصیت چربی از خواص عمده است که در تالک وجود دارد و در دیگر کانی‌ها بندرت مشاهده می‌شود. از دیر زمان از تالک بعنوان یکی از اجزا سازنده گریس‌ها استفاده می‌گردید. وجود تالک در این ترکیبات از وا رفتن و از دست دادن خاصیت چربی گریس در دماهای بالا جلوگیری می‌کند.

در تهیه دینامیت‌ها به منظور حفظ پایداری شیمیایی و همچنین جلوگیری از تشکیل مواد اسیدی در ترکیب از تالک، اکسیدروی، کربنات کلسیم و ذرات گچ یا آهک استفاده می‌شود.

کشورهای اسکاندیناوی از خاصیت جوهرزایی تالک برای استفاده دوباره کاغذهای مصرف شده استفاده می‌نمایند. درصنعت شیشه سازی، تالک بعنوان یک عامل گردگیری در حین تولید مصرف می‌شود. از تالک برای صیقل کاری اتومبیل‌ها، پوشش‌های کف و کفش نیز استفاده می‌شود. بازار جدید دیگر تالک، مصرف آن در لاستیک لاتکس اسفنجی است که در پشت قالی، پارکت و موکت مصرف می شود. در این مورد ناخالصی‌های مزاحم از قبیل ترکیبات کلسیم، منیزیم، آهن و منگنز که با لاتکس شلاته می‌شود، نامطلوبند.

مصرف تالک در صنایع پلاستیک سازی

2.9 درصد تالک تولیدی جهان در پلاستیک به عنوان ماده پرکننده استفاده می‌شود. در صنعت پلاستیک سازی به دلیل شکل ، اندازه ، مقاومت حرارتی و شکل پذیری تالک از آن به عنوان ماده پرکننده استفاده می‌شود. تالک به منظور افزایش مقاومت مکانیکی و بالا بردن کیفیت سطح (کاهش خراشیدگی) ، به پلی پروپیلن (pp) افزوده می‌شود. در اتومبیل از پلاستیک های مخصوص با عنوان پلاستیک های حرارتی مهندسی (ETP) استفاده می‌شود. کاربرد دیگر تالک در پلاستیک به منظور جلوگیری از گرفتکی و چسبندگی در پلاستیک است.

تالک در تولید انواع پلاستیک

تالک ماده پرکننده مهم در صنایع پلاستیک سازی بوده و باعث ایجاد مقاومت وحرارت در پلاستیک شده وقدرت تحمل ضربه را افزایش می دهد . تالک در بعضی موارد قدرت ریخته شدن قطعات پلاستیکی را سریع تر نموده و جریان مواد مذاب پلاستیکی را قابل کنترل می نماید . تالک پر کننده با صرفه ای است که خواص مطلوبی را در پلاستیک به وجود می آورد و به علاوه استحکام آن را افزایش می دهد .

مصرف تالک در تولید سرامیک

21 درصد تالک تولیدی جهان در ساخت انواع سرامیک ها به مصرف می‌رسد. از تالک به دلیل دارا بودن ضریب انبساط و انقباض مناسب، ضریب پخش خوب و ارزانی قیمت در انواع سرامیک ها استفاده می‌شود. در بدنه (بیسکویت) سرامیک های سنتی از تالک به میزان 30 تا 60 درصد استفاده می‌شود. در سرامیک های پیشرفته از تالک نیز استفاده ویژه می‌شود.

سرامیک های استاتیت که به عنوان عایق های الکتریکی استفاده می‌شوند، از تالک 10 درصد کائولین و 10 درصد کربنات باریم در دمای 1349 – 1355 درجه سانتیگراد (12-13 ساعت) ساخته می‌شود. سرامیک های کوردیریت به دو روش ساخته می‌شوند. مخلوط 44 درصد تالک خالص ، 41 درصد کائولین و 15 درصد اکسید آلومینیوم و یا 50 درصد کائولین و 50 درصد کلریت غنی از منیزیم.

خواص فیزیکی و شیمیایی

تالک خالص تا دمای حدود 900 درجهء سانتیگراد پایدار می‌ماند. بنابراین جزو کانی‌های دیر گداز قرار می‌گیرد.نرم بودن این کانی،باعث‌ خاصیت پخش شدن بسیار خوب آن و وجود چربی در آن،باعث ایجاد خاصیت لغزندگی و روانی آن می‌شود.تالک قدرت هدایت الکتریکی‌ پائین و عایق شدن بالا و همچنین قدرت جذب و خاصیت‌ ضد چسبندگی دارد. PH تالک قلیایی است و از خصوصیات بارز آن، عدم تأثیرپذیری از لحاظ شیمیایی است، چنانچه در مقابل اکثر اسیدها مقاوم است. بنابراین در طبیعت نیز مقاومت زیادی در برابر هوازدگی شیمیایی نشان‌ می‌دهد. ناخالصی‌هایی که همراه با تالک دیده می‌شوند،شامل‌ کانی‌های آهندار نظیر;لیمونیت،منیتیت و پیریت و همچنین کانی های: کوارتز،اکسیدمنگنز و کربن هستند.

تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی بسته به میزان چربی آن با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد. در قسمت هایی از زمین که دچار شکست شده است مثل رشته کوه های هیمالیا، لایه های رسوبی بوجود آمده، که بهترین مکان برای تشکیل تالک در طبیعت می باشد.
تالک در آزمایشگاه نیز از پودر کردن اکسید منیزیم آبدار تشکیل می شود، که میزان خلوص آن را با mgo می شناسند، و باید چیزی بین 5 تا 35 درصد باشد.

چرب و لیز بودن تالک به دلیل پیوند های ضعیف بین ملکولی آن است و همین عامل به علاوه جاذب قوی بودن در رطوبت، روغن و عطر ها، بوده که تالک را مبدل به یک ماده ارزشمند در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کرده است. ساخت انواع کرم ها و نرم کننده ها، وازلین، انواع دئودرانت و اسپری های ضدعرق، محافظ های پوستی و انواع صابون ها و پاک کننده های با منشا تالک، در بورس تولیدات بر پایه ارگانیک و سلامت در برند های معروف دنیا قرار دارد، که مورد استقبال زیادی نیز قرار گرفته است.

جلوگیری از تعریق بیش از حد با تالک زمینکاو

هیچ چیز بدتر از تعریق بیش از حد، ایجاد هاله ی زیر بغل، پوست نمناک و بوی بد بدن نیست. با وجود اینکه تعریق یک عملکرد طبیعی بدن برای تنظیم دمای آن است اما گاهی همین تعریق به بدترین و عذاب آورترین مشکل دنیا تبدیل می شود. خوشبختانه این روزها محصولات متفاوتی برای مقابله با تعریق و بوی بد بدن تولید می شود.

باید بدانید محصولاتی در بازار وجود دارد که حاوی پودر تالک بوده و شما را از شر این مشکلات نجات می دهند. به خاطر اینکه پودر تالک رطوبت را به خود جذب می کند و برای همین تعریق را کاهش می دهد. از دئودورانت هایی استفاده کنید که حاوی پودر تالک باشند. در این صورت هم میزان تعریق تان کاهش می یابد و هم از شر بوی بد بدن خلاص می شوید.

تالک برای درمان تاول

معمولا تاول ها به دلیل ساییدگی مداوم روی پوست نیز به وجود می آیند. اگر یک دمل مزاحم روی پوست شما نیز خودنمایی میکند سراغ پودر تالک را بگیرید. پودر تالک رطوبت را به خود جذب می کند و جلوی تعریق بیش از اندازه را نیز می گیرد. این پودر به عنوان یکی از بهترین چرب کننده ها و محافظ های طبیعی از ساییدگی پوست جلوگیری می کند.

روش استفاده از آن به شکل زیر است. مقداری پودر تالک را روی پوست مناطقی که معمولا مدام ساییده می شود بزنید. در این صورت پوست آن منطقه بدون تعریق و خشک می ماند و حساسیت و خارش آن نیز از بین می رود. توجه داشته باشید که خانم ها نباید این پودر را به مناطق تناسلی خود بزنند چون می تواند باعث ابتلا به سرطان رحم شود