بایگانی دسته: تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

تالک و استفاده آرایشی و بهداشتی

فروش انواع پودر میکرونیزه تالک بهداشتی در ساخت انواع اسپری های ضد عرق نیز کاربرد دارد.
تالک یک ماده معدنی است، به این معنا که طبیعی و ارگانیک می باشد و نمی تواند به خودی خود، برای موجودات زنده ضرری بیافریند.
همچنین یک جاذب بسیار عالی در جذب رطوبت، روغن و الکل است، از این جهت می تواند مانند یک اسپری ضد عرق عمل کرده و با عطر خوشبویش مانع از ایجاد بوی بد ناشی از تعریق در بدن شود.
این کاری بود که در قدیم به خصوص نواحی گرمسیر رواج زیادی داشت و با مالیدن این پودر به بدن توسط یک پد، بهره ی کافی را از آن می بردند.
همچنین به خاطر چرب بودن تالک، از عرق سوز شدن در نواحی از بدن که دچار سایش می شد، جلو گیری می کردند و حتی برای پای نوزادان هم استفاده می نمودند.
در حال حاضر نیز از همین خاصیت، برای ساخت انواع اسپری و دئودورانت های طبیعی با منشا تالک بهره می برند که طرفدارای خاص خودش را دارد.
قابل ذکر است که بهترین لوازم آرایشی و انواع پودر ها، پاک کننده ها و کرم های بهداشتی نیز از همین فرمولاسیون بهره می برند تا بتوانند منشا طبیعی بودن خود را حفظ نمایند.

 

تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی بسته به میزان چربی آن با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد. در قسمت هایی از زمین که دچار شکست شده است مثل رشته کوه های هیمالیا، لایه های رسوبی بوجود آمده، که بهترین مکان برای تشکیل تالک در طبیعت می باشد.
تالک در آزمایشگاه نیز از پودر کردن اکسید منیزیم آبدار تشکیل می شود، که میزان خلوص آن را با mgo می شناسند، و باید چیزی بین 5 تا 35 درصد باشد.

چرب و لیز بودن تالک به دلیل پیوند های ضعیف بین ملکولی آن است و همین عامل به علاوه جاذب قوی بودن در رطوبت، روغن و عطر ها، بوده که تالک را مبدل به یک ماده ارزشمند در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کرده است. ساخت انواع کرم ها و نرم کننده ها، وازلین، انواع دئودرانت و اسپری های ضدعرق، محافظ های پوستی و انواع صابون ها و پاک کننده های با منشا تالک، در بورس تولیدات بر پایه ارگانیک و سلامت در برند های معروف دنیا قرار دارد، که مورد استقبال زیادی نیز قرار گرفته است.

شرکت زمین کاو
www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021
فکس: 88385096-021

موبایل شرکت: 09365077781

 

فروش تالک آرایشی و بهداشتی

تالک به خانواده ی مواد معدنی تعلق دارد و از ترکیبی به نام سیلیکات منیزیم به دست می آید. دو نوع تالک وجود دارد: تالک طبیعی که به طور مستقیم از لایه ها و رسوب های موجود در طبیعت برداشت می شود. این نوع طبیعی ممکن است حاوی بازمانده های مواد معدنی دیگر مانند آمیانت باشد که خطرناک است. نوع دیگر تالک دست ساز انسان است و کاملا بی خطر است. برای تهیه ی پودر تالک ابتدا سیلیکات منیزیم را پودر میکنند. سپس آنرا الک و معطر کرده و بسته بندی میکنند. از تالک در صنایعی مانند کاغذسازی، صنایع سرامیک، تولید روغن سر، تولید مواد چرب و روان کننده، صنایع غذائی، لوازم بهداشتی-آرایشی، کاربردهای داروئی و غیره استفاده می شود.

تالک: خداحافظ پوست ماری

اگر پوست شما خشن،زبر و خشک است می توانید به پودر تالک اعتماد کنید. به خاطر اینکه پودر تالک خواص لیز و چرب کنندگی دارد.این دانه های سفید معدنی روی پوست می لغزند و باعث ایجاد نرمی و لطافت آن می شوند.

روش استفاده

در داروخانه ها کرمهای مرطوب کننده ای وجود دارد که بر پایه ی پودر تالک تهیه شده اند. می توانید هر روز مقداری از این کرم را روی مناطق خشک و خشن پوستتان بمالید.

Talk-zaminkav-02188385541-(2)

تالک نرم ترین ماده معدنی جهت لوازم آرایشی و دارویی

نرم ترین ماده معدنی جهت لوازم آرایشی و دارویی
شرکت معدنی زمین کاو بزرگ ترین تولید کننده تالک درجه یک جهت لوازم آرايشي و دارويي است. این ماده معدنی بايد رنگ سفيد خوبي داشته باشد. لازم بذکر است که این پودر حاوي 90 درصد يا بيشتر تالك و كمتر از 8 درصد كلريت مي‌باشد. بر اساس اعلام فدراسيون تهيه لوازم آرايشي و دارويي، كربنات‌ها و سولفات‌ها در تركيب نبايد حضور داشته باشند و مقدار سرب نبايد از 20 ppm و آرسنيك از2 ppm بيشتر باشد

کاربرد تالک در آرایشی و بهداشتی

arayeshiتالک به خانواده ی مواد معدنی تعلق دارد و از ترکیبی به نام سیلیکات منیزیم به دست می آید. دو نوع تالک وجود دارد: تالک طبیعی که به طور مستقیم از لایه ها و رسوب های موجود در طبیعت برداشت می شود. این نوع طبیعی ممکن است حاوی بازمانده های مواد معدنی دیگر مانند آمیانت باشد که خطرناک است. نوع دیگر تالک دست ساز انسان است و کاملا بی خطر است. برای تهیه ی پودر تالک ابتدا سیلیکات منیزیم را پودر میکنند. سپس آنرا الک و معطر کرده و بسته بندی میکنند. از تالک در صنایعی مانند کاغذسازی، صنایع سرامیک، تولید روغن سر، تولید مواد چرب و روان کننده، صنایع غذائی، لوازم بهداشتی-آرایشی، کاربردهای داروئی و غیره استفاده می شود.

تالک: خداحافظ پوست ماری

اگر پوست شما خشن،زبر و خشک است می توانید به پودر تالک اعتماد کنید. به خاطر اینکه پودر تالک خواص لیز و چرب کنندگی دارد.این دانه های سفید معدنی روی پوست می لغزند و باعث ایجاد نرمی و لطافت آن می شوند.

talc 9

روش استفاده

در داروخانه ها کرمهای مرطوب کننده ای وجود دارد که بر پایه ی پودر تالک تهیه شده اند. می توانید هر روز مقداری از این کرم را روی مناطق خشک و خشن پوستتان بمالید.

کلمات کلیدی: تالک،پوست،زیبایی، سرامیک و کاغذ سازی

http://www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن : 3-88385541-021

فکس: 88385096-021

تالک: نرم ترین ماده معدنی جهت لوازم آرایشی و دارویی

arayeshi

شرکت معدنی زمین کاو بزرگ ترین تولید کننده تالک درجه یک جهت لوازم آرايشي و دارويي است. این ماده معدنی بايد رنگ سفيد خوبي داشته باشد. لازم بذکر است که این پودر حاوي 90 درصد يا بيشتر تالك و كمتر از 8 درصد كلريت مي‌باشد. بر اساس اعلام فدراسيون تهيه لوازم آرايشي و دارويي، كربنات‌ها و سولفات‌ها در تركيب نبايد حضور داشته باشند و مقدار سرب نبايد از  20ppm و آرسنيك از2ppm  بيشتر باشد.

زمین کاو
http://www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن : 3-88385541-021
فکس: 88385096-021