بایگانی برچسب: s

تالک در صنایع کاغذ سازي Talc

تالک‌های قابل مصرف در صنایع کاغذ، باید نرم، عاری از هرگونه ریگ یا شن و دارای مقدار کمی مواد آلکالی باشند. معمولابه صورت میکرونیزه و با اندازه ابعاد کمتر از 5 میکرون هستند و باید رنگ سفید داشته باشند (درخشندگی 90 درصد در مقیاس جنرال الکتریک). این نوع تالک به آسانی در آب پراکنده شده و قابلیت قبول جوهر را بطور رضایت بخش دارا می‌باشد. برای بهترین نوع کاغذ فقط تالک سفید و میکرونیزه و تقریبا فاقد میکا، کربنات کلسیم و اکسید آهن (حداکثر 2 درصد) مناسب می‌باشد.

مزاياي استفاده از تالك به جاي كائولين به عنوان پركننده عبارتند از بهبود حالت نرمي ، تخلخل ، ماتي، سايش و انديس زردي. از تالك به دليل شكل صفحه‌اي و شفافيت بسيار خوب به عنوان روكش كاغذ استفاده مي‌شود. استفاده از تالك به عنوان روكش موجب ويژگيهايي در كاغذ مي‌شود كه عبارتند از گلاسه ، نرمي ، كاهش اصطكاك و افزايش كيفيت چاپ استفاده از تالك و يا كائولين به عنوان روكش بستگي به قيمت اين دو نوع ماده معدني دارد. بيش از 90 درصد تالك استفاده شده در آمريكاي شمالي در كاغذ سازي به منظور كنترل ناهمواري و كاهش چسبندگي است.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت:09365077781

مصرف تالک در صنعت چاپ و جوهر

تالک به خانواده ی مواد معدنی تعلق دارد و از ترکیبی به نام سیلیکات منیزیم به دست می آید. دو نوع تالک وجود دارد: تالک طبیعی که به طور مستقیم از لایه ها و رسوب های موجود در طبیعت برداشت می شود. این نوع طبیعی ممکن است حاوی بازمانده های مواد معدنی دیگر مانند آمیانت باشد که خطرناک است. نوع دیگر تالک دست ساز انسان است و کاملا بی خطر است. برای تهیه ی پودر تالک ابتدا سیلیکات منیزیم را پودر میکنند. سپس آنرا الک و معطر کرده و بسته بندی میکنند.

از تالک طبیعی در صنایع چاپ و تولید جوهر استفاده می کنند. امروزه تالک، به واسطه بازخورد های خوبی که به مصرف کننده از لحاظ کیفیت می دهد، جایگاه مطمئنی را از آن خود کرده است. علاوه بر ارزانتر تمام شدن قیمت فروش، در شفافیت، گیرایش و ایجاد غلظت مناسب در رنگ های مایع، جذب کامل روغن و بالا بردن ضریب حرارتی مثمر ثمر واقع می شود.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت:

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

تالک در صنایع آرایشی و بهداشتی

تالک به طور طبیعی یک ماده معدنی بوده و ترکیبی از سیلیکات منیزیم، اکسیژن و هیدروژن است.تالک از کانی های مهم اسکارن های منیزیم‌دار است. و در دگرگونی ناحیه‌ای سنگهای مافیکی ، اولترامافیکی و دولومیتها در دگرگونی ناحیه‌ای حرارتی پایین تا متوسط موجب تشکیل تالک شیست می‌شود که مهمترین منبع تالک بشمار می‌روند. بیشتر تالک دنیا از تالک شیست و سنگهای سرپانتینی شده بدست می‌آید. فروش پودر میکرونیزه تالک صابونی در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی بسته به میزان چربی آن با قیمت های متفاوتی عرضه می گردد. چرب و لیز بودن تالک به دلیل پیوند های ضعیف بین ملکولی آن است و همین عامل به علاوه جاذب قوی بودن در رطوبت، روغن و عطر ها، بوده که تالک را مبدل به یک ماده ارزشمند در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی کرده است. ساخت انواع کرم ها و نرم کننده ها، وازلین، انواع دئودرانت و اسپری های ضدعرق، محافظ های پوستی و انواع صابون ها و پاک کننده های با منشا تالک، در بورس تولیدات بر پایه ارگانیک و سلامت در برند های معروف دنیا قرار دارد، که مورد استقبال زیادی نیز قرار گرفته است.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

تالک ریخته گری

تالک ، سیلیکات منیزیم آبدار است .این کانی در طبیعت بطور کلی در سنگ های دگرگونی یافت می شود. تالک معمولا به رنگ سبز ، سفید ، خاکستری ، قهوه ای و بی رنگ مشاهده می شود .تالک کانی ای نیمه شفاف با جلای مرواریدی است.این کانی نرم ترین کانی ای است که تا کنون شناخته شده است.درجه سختی آن 1 موس می باشد. این ماده یک عایق مناسب حرارتی نیز هست که قابلیت انتقال الکتریکی نداشته و به همین دلیل از این خواص آن در صنایع مختلفی مانند ایزوگام هم استفاده های زیادی می شود. در صنعت ریخته گری نیز تالک دقیقا به دلیل همین خاصیت مقاومت بالا در مقابل حرارت و همچنین قیمت مناسب کاربرد دارد.

لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر با راه های ارتباطی شرکت تماس حاصل فرمایید.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

استفاده از تالک برای موی سر

تالک ، یک سیلیکات منیزیم آبدار است، این کانی در طبیعت به طور کلی در سنگ های دگرگونی یافت می‌شود. تالک نرم ترین ماده ی معدنی شناخته شده می باشد و سختی آن در مقیاس موهر، برابر با 1 می باشد. نرمی آن به حدی است که موجب شده است این ماده حالت لیز یا صابونی داشته باشد. از این ماده در مصارف آرایشی و بهداشتی به وفور استفاده می شود، یکی از این مصارف استفاده در مراقبت و نگهداری از مو می باشد.

زنان برزیلی به داشتن موهای براق مشهورند. دلیل این موضوع استفاده از پودر تالک روی پوست سر است. پودر تالک باعث می‌شود موها چرب نشوند و براق و جوان به نظر برسند. همچنین می توان از تالک بعنوان یک شامپوی خشک جهت شستشوی موهای سر بدون استفاده از آب بهره برد. تاک خاصیت جذب چربی و کثیفی از مو را دارد و با پاشیدن آن روی مو و شانه نمودن پس از دقایقی می توانید شستشوی موها بدون استفاده از آب را تجربه کنید. برای خرید تالک جهت مصارف آرایشی و بهداشتی با راه های ارتباطی شرکت تماس حاصل فرمایید.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

خواص فیزیکی و شیمیایی

تالک خالص تا دمای حدود 900 درجهء سانتیگراد پایدار می‌ماند. بنابراین جزو کانی‌های دیر گداز قرار می‌گیرد.نرم بودن این کانی،باعث‌ خاصیت پخش شدن بسیار خوب آن و وجود چربی در آن،باعث ایجاد خاصیت لغزندگی و روانی آن می‌شود.تالک قدرت هدایت الکتریکی‌ پائین و عایق شدن بالا و همچنین قدرت جذب و خاصیت‌ ضد چسبندگی دارد.

PH تالک قلیایی است و از خصوصیات بارز آن، عدم تأثیرپذیری از لحاظ شیمیایی است، چنانچه در مقابل اکثر اسیدها مقاوم است. بنابراین در طبیعت نیز مقاومت زیادی در برابر هوازدگی شیمیایی نشان‌ می‌دهد. ناخالصی‌هایی که همراه با تالک دیده می‌شوند،شامل‌ کانی‌های آهندار نظیر;لیمونیت،منیتیت و پیریت و همچنین کانی های: کوارتز،اکسیدمنگنز و کربن هستند.

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com
info@zaminkav.com
تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

جلوگیری از تعریق بیش از حد با استفاده از تالک

هیچ چیز بدتر از تعریق بیش از حد، ایجاد هاله ی زیر بغل، پوست نمناک و بوی بد بدن نیست. با وجود اینکه تعریق یک عملکرد طبیعی بدن برای تنظیم دمای آن است اما گاهی همین تعریق به بدترین و عذاب آورترین مشکل دنیا تبدیل می شود. خوشبختانه این روزها محصولات متفاوتی برای مقابله با تعریق و بوی بد بدن تولید می شود.

باید بدانید محصولاتی در بازار وجود دارد که حاوی پودر تالک بوده و شما را از شر این مشکلات نجات می دهند. به خاطر اینکه پودر تالک رطوبت را به خود جذب می کند و برای همین تعریق را کاهش می دهد. از دئودورانت هایی استفاده کنید که حاوی پودر تالک باشند. در این صورت هم میزان تعریق تان کاهش می یابد و هم از شر بوی بد بدن خلاص می شوید.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

تالک برای مقابله با تاول

معمولا تاول ها به دلیل ساییدگی مداوم روی پوست نیز به وجود می آیند. اگر یک دمل مزاحم روی پوست شما نیز خودنمایی میکند سراغ پودر تالک را بگیرید. پودر تالک رطوبت را به خود جذب می کند و جلوی تعریق بیش از اندازه را نیز می گیرد. این پودر به عنوان یکی از بهترین چرب کننده ها و محافظ های طبیعی از ساییدگی پوست جلوگیری می کند.

روش استفاده از آن به شکل زیر است. مقداری پودر تالک را روی پوست مناطقی که معمولا مدام ساییده می شود بزنید. در این صورت پوست آن منطقه بدون تعریق و خشک می ماند و حساسیت و خارش آن نیز از بین می رود. توجه داشته باشید که خانم ها نباید این پودر را به مناطق تناسلی خود بزنند چون می تواند باعث ابتلا به سرطان رحم شود

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

موارد مهم مصرف تالک

موارد مهم کاربرد تالک عبارتند از: صنایع سرامیک، رنگ سازی، کاغذسازی، لاستیک، دارویی، آرایشی و …. خواص مهم مطلوب در کاربرد آن در این صنایع بیشتر شامل نرمی، روانی، رنگ، جلا، قابلیت لغزش، رطوبت در ترکیب، جذب روغن، بی اثر بودن به لحاظ شیمیایی و نیز رسانایی گرمایی و الکتریکی کم می باشد.

به احتمال بسیار زیاد در آینده تغییرات صنعتی باعث جایگزینی قطعات پلاستیکی با قطعات فلزی سنگین در ماشین آلات به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی خواهد شد. کاربرد تالک نه تنها به عنوان یک پرکننده مقرون به صرفه باعث افزایش و بهبود خواص مطلوب در پلاستیک می گردد، بلکه به عنوان یک عامل تقویت کننده نیز باعث تحکیم و مقاومت در ترکیبات حاصله می گردد. تالک مورد استفاده در صنایع مسائل عمده ای با پنبه نسوز (asbest) دارد.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781

خصوصیات ظاهری تالک

معیارهای مهم استفاده از تالک در کاربردهای صنعتی، به صورت زیر است:

ساختار کریستالی: کریستال تالک ممکن است به صورت فیبری شکل یا صفحه ای باشد. وقتی این ماده سایش می یابد، کریستال های تالک به حالت صفحه ای یا فلسی شکل و یا فیبری، تبدیل می شود. این مسئله، به ساختار این ماده وابسته می باشد.

سختی و نرمی سطحی: تالک نرم ترین ماده ی معدنی شناخته شده می باشد و سختی آن در مقیاس موهس، برابر با ۱ می باشد. نرمی آن به حدی است که موجب شده است این ماده حالت لیز یا صابونی داشته باشد. سنگ صابونی، به دلیل وجود ناخالصی، تا حدی سخت تر از تالک خالص است. از این رو، استفاده از سنگ صابون، در بیشتر کاربردها، ترجیح داده می شود.

رنگ و ویژگی های نوری: تالک در حالت خالص، دارای رنگ سفید تا سفید مایل به نقره ای می باشد. این ماده دارای درخشش مرواریدگونه ای است و ضریب شکست آن بین ۱٫۵۴ تا ۱٫۵۹ است و در برابر تابش فرابنفش نیز مقاوم است.

دانسیته: به دلیل نرمی، این ماده دارای دانسیته ی نسبتاً بالایی است و دانسیته ی بالک آن، برابر با ۲٫۴ تن بر متر مکعب است. این مقدار سه برابر دانسیته ی بالک گرانیت است.

نحوه خرید و ارتباط با شرکت

شرکت زمین کاو

www.zaminkav.com

info@zaminkav.com

تلفن: 3-88385541-021

موبایل شرکت: 09365077781